Jubileji koji znače – 10 godina Organske bašte

Mreža Jezgro nastala je 2019. godine pre svega zahvaljujući dobroj volji 19 sjajnih žena da nesebično podele svoje znanje i iskustvo sa ženama sa sela. Jedna od njih je i Snežana Ognjenović, koja vodi portal Organska bašta i koji ove godine slavi jubilej od 10 godina. Tokom tih 10 proteklih godina, Snežana i njen tim kroz svoje udruženje su posvećeno radili na promociji organskog baštovanstva i edukaciji o organskoj proizvodnji.

Uz portfolio od 18 publikacija i priručnika, Snežanina “Škola organskog baštovanstva” održala je veliki broj edukacija, uključujući 48 osnovnih kurseva, 26 edukacija o voćarstvu i 21 kurs o uređenju okućnice. Zahvaljujući prelasku na online format, škola je proširila svoje aktivnosti na nacionalni i međunarodni nivo, omogućavajući da njena misija stigne do šire publike.

Pored kurseva, Snežana je kroz “Klub organskih baštovana” stvorila zajednicu polaznika koji dobijaju kontinuiranu podršku, popuste i konsultantske usluge. Njena posvećenost organskoj proizvodnji i saradnji sa partnerima u zemlji i inostranstvu učinili su da njeno udruženje postane stub promocije zdravlja i ekološke održivosti.

U duhu slavlja, Snežana Ognjenović je omogućila svim zainteresovanim članicama Mreže Jezgro, dodatne popuste za porudžbine preko njenog sajta:

  1. Dodatnih 10% za kupovinu Royal seeds semena koja su trenutno dostupna na sajtu
  2. Dodatnih 10% za kupovinu knjiga i publikacija koja su trenutno dostupna na sajtu
  3. Dodatnih 50% za upis onlajn kursa “Bašta za početnike” koji počinje 8.10.2024. u okviru Škole organskog baštovanstva

Da biste ostvarili popust, neophodno je da u napomeni napišete: JEZGRO

Snežani se zahvaljujemo na podršci, čestitamo na postignutim rezultatima i želimo mnogo uspeha u budućem radu!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *